HTML

Andornaktálya

Friss topikok

  • Betonpillangó: Kedves Megyeri Zoltán! Én már 4 évvel ezelőtt is láttam Önben fantáziát és azon a bizonyos helyen ... (2010.09.22. 09:40) 16 nap
  • hiwalani: Én nem tudok arról, hogy eredetileg Tamás lenne. Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Schirilla_Gy%C3%B... (2010.09.07. 10:44) 30 nap
  • p.denes: margit néni mindenkit érdkelaz emberek sorsa csak az a nagy kérdés majd tesz e értük valamit majd... (2010.08.27. 20:19) 39 nap
  • nnatalia: Tisztelt Megyeri Zoltán! Nemrég jártam Németországban ismerősöknél és ott tényleg úgy zajlik minde... (2010.08.27. 15:25) 42-40 nap
  • Katica2: Véletlenül kiléptem... szóval most olvastam át a többi bejegyzést és gyakorlatilag majdnem mindenh... (2010.08.27. 15:10) 46 nap

32-31 nap

2010.09.02. 22:48 hiwalani

 

Pénteken befejeződik az önkormányzati választás első szakasza, a jelöltállítás. Aznap még leadhatják az összegyűjtött ajánlószelvényeiket azok, akik, vállalkoznak a megmérettetésre. Hol is tartunk jelenleg?
Öten indulnak a polgármesteri székért és 19-en a 6 képviselői hely egyikéért. Ezek a számok tehát még holnap változhatnak, de péntek estére nagyjából kialakul a jelöltek listája.
 
Szüreti nap lesz szombaton, és remélem ez a nap még nem a kampányról, a jelöltek programjáról fog szólni. Kívánom, hogy legyünk ott minél többen, érezzük jól magunkat!
 
Vasárnaptól aztán minden jelöltnek 1 hónap áll a rendelkezésére, hogy megismertesse magát, a terveit a falu lakóival. Egy hónapunk lesz arra, hogy meggyőzzük az andornaktályaiakat, hogy azzal jár a falu a legjobban, ha a mi nevünk mellé teszik az X-et.
Sokan vannak, akik ezt már régen eldöntötték magukban, hiszen ismerik a jelölteket, de lehetnek, akik még bizonytalanok, talán abban is, hogy eljöjjenek-e egyáltalán szavazni. Biztosan sok ember érzi úgy, hogy az ő szavazatán nem is múlik semmi, meg nem is nagyon érdekli az egész.
Szeretnék mindenkit meggyőzni arról – ha tehetem, akkor szívesen megteszem ezt személyesen is – hogy fontos az Ő szavazata is.
Fontos, hogy Ő is kifejezze az akaratát azzal a szavazattal, amit andornaktályai lakosként leadhat.
Senki ne szalassza el ezt a lehetőséget, hiszen ezzel a szavazattal Ő is hozzájárul a következő négy esztendő önkormányzati munkájához.
Amennyiben a szavazatával a későbbi győztest támogatja, úgy érezheti majd, hogy részese volt ennek a sikernek, de ha a többiek közül jelölt meg valakit, akkor se bánthatja majd később, hogy nem volt ott, meg se próbálta.
Szóval jöjjön el mindenki október 3-án, és szavazzon arra a jelöltre, akit a legalkalmasabbnak lát a polgármesteri és képviselői feladatok ellátására!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://andornaktalya.blog.hu/api/trackback/id/tr652267888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása